360-film

Compleet nieuw: Leren via Virtual Reality

In de week van de Veiligheid wordt de 360° film gelanceerd.

'Agressie en een overval op mijn tankstation: Wat te doen?'

Het zal je maar gebeuren: onder bedreiging van een pistool de inhoud van de kassa moeten geven aan een persoon met bivakmuts op! De fysieke, maar vooral psychische schade hiervan kan erg lang nawerken. De kans dat een tankstation wordt overvallen was de laatste jaren circa 1 op de 20. Dat komt neer op zo'n 5 % van de tankstations.

Zijn er signalen waar je extra op kunt letten bij klanten? En hoe ga je om met agressief gedrag?

Virtueel worden in deze 360° film vier situaties getoond die een grote impact kunnen hebben. Elke situatie wordt twee keer getoond, waarbij in de tweede versie instructies en tips worden gegeven. Door middel van de 360° film proberen wij de kijker te laten beleven wat er zoal in- en rondom het tankstation kan voorvallen met betrekking tot verdacht- en agressief gedrag en zelfs een overval.

De 360° film kan via de website van OOTW bekeken worden, maar voor een intensere beleving kunt u de film ook via uw telefoon bekijken met een Limited Edition OOTW VR Bril. Deze VR Bril kunt u voor tien euro (incl. verzendkosten) via www.ootw.nl/360-film bestellen.

Ga naar de 360° app van het CCV en bekijk de film met je smartphone in de OOTW VR bril.

Itunes/360° CCV

Google play/ 360° CCV

Plaats de telefoon in de houder van de bril, klik voor de perfecte beleving op het "cardboard" symbool rechts onderin het beeld. Ga wel even zitten wanneer je de film bekijkt.

 

Beleef ook de 360°-film!

Advertentie _A5_OOTW_def