20.000ste deelnemer wordt in het zonnetje gezet

Laten we eerlijk zijn, zo snel hadden we dit aantal niet verwacht. In november gaf de teller 20.000 deelnemers aan. Een enorm aantal om trots op te zijn. Een mijlpaal grotendeels te danken aan de gratis e-learnings die worden aangeboden via www.mijnbranchepaspoort.nl. Een enorme verhoging van deelnemers ten opzichte van het aantal dat in 2015 werd behaald!

Afgelopen donderdag 1 december ging OOTW langs bij de 20.000e deelnemer, een medewerkster van NRG Value werkzaam bij het Esso Tankstation aan de Gordelweg in Rotterdam. De medewerkster, Silvana Spoor, wist van niets en was door haar manager Nancy naar het tankstation gelokt. Daar werd Silvana verrast door Emma Haakman en Paola Franquinet van het opleidingsfonds. Onder toeziend oog van haar collega's, die in het complot zaten en 'toevallig' ook op het station aanwezig waren, ontving Silvana uit handen van Emma een grote bos bloemen, een kadobon van 50 euro én een taart voor het hele team!

Silvana was blij verrast dat ze in de prijzen was gevallen. Silvana: "Wat leuk dat jullie voor mij komen! Ik heb al meerdere e-learnings van het OOTW gemaakt en ik vind het eigenlijk ook erg leuk, zo leer je toch weer wat bij en blijf je up-to-date. Al meerdere malen heb ik de game van OOTW gespeeld en ben ik in de dag TOP 5 beland, ik hoopte daarmee een prijs te winnen." Silvana is eind deze maand al 2 jaar bij het tankstation werkzaam en wil zich ook in de toekomst verder blijven ontwikkelen met de trainingen en e-learnings van OOTW.

Na van de schrik bekomen te zijn was het tijd voor een lekker stukje taart met haar collega's!

Uitreiking 20.000e Deelnemer