E-learning Carwash

Speciaal voor alle carwashmedewerkers; de e-learning Carwash!

Met gepaste trots lanceert OOTW de nieuwe e-learning Carwash. Een interactief, online leerprogramma voor carwashmedewerkers vol leerzame informatie, praktijkvoorbeelden op film en foto en praktische tips die direct op de werkvloer toepasbaar zijn. Met de E-learning Carwash leert de medewerker:

  • Algemene kennis van de wasbranche
  • Verschillende soorten wasgelegenheden
  • Omgang met klanten
  • Klachtenafhandeling
  • Achtergronden over het watergebruik
  • Aspecten over veiligheid en milieu

Ideaal voor nieuwe medewerkers
Deze e-learning is speciaal ontwikkeld voor nieuwe medewerkers uit de autowasbranche of medewerkers die werkzaam zijn bij een tankstation met wasgelegenheid. Wij weten dat het belangrijk is dat nieuwe medewerkers snel wegwijs worden in hun werkzaamheden. Maar, hoe organiseer je dat? De business blijft doorgaan, er is weinig tijd om bij het inwerken stil te staan. Veelal wordt een nieuwe medewerker al snel in het diepe gegooid. E-learning is hiervoor een goede oplossing. De medewerker kan in korte tijd en op het moment dat het uitkomt deze online training volgen. Eenvoudig en snel de juiste kennis!  

Opfrissen
Daarnaast is deze online training uitermate geschikt als opfriscursus voor mensen die al langere tijd bij een wasbedrijf werken. Er worden herkenbare situatie geschetst. Toegespitst op de eigen werksituatie bij het wasbedrijf.  Stap voor stap wordt kennis en vaardigheden bijgeleerd en opgefrist.

Certificaat en leerpunten
Deze e-learning is, zoals de meeste e-learnings van OOTW, gratis beschikbaar via www.mijnbranchepaspoort.nl. Na registratie kunt u direct de e-learning maken. Aan het eind van ieder onderdeel volgt een korte toets, na afloop van de e-learning ontvangt de deelnemer een certificaat én 75 leerpunten.

Geef uw medewerkers meer inzicht en kennis in hun vak en verwijs ze naar de e-learning Carwash in het branchepaspoort. Het branchepaspoort is er speciaal voor de tankstation- en wasbranche. Maak er gebruik van! Het ondersteunt u in uw personeelsbeleid. Neem een kijkje op www.mijnbranchepaspoort.nl en ontdek de mogelijkheden.

Qrcode Promotiefilm Wassen

Promotiefilm Carwash
Speciaal voor de carwash branche heeft OOTW een promotiefilm laten maken, deze kunt u hier bekijken of met behulp van de QR code scannen. Deze film kan o.a. ingezet worden tijdens uw zoektocht naar nieuwe medewerkers of vertoond worden op uw website.

 Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het secretariaat, per mail via info@ootw.nl  of telefonisch via 010-4111968. De adviseurs helpen u graag verder.

E -learning Carwash