HR tool

Wilt u uw het personeelsbeleid met betrekking tot opleiden meer structuur te geven? Dit kunt u  eenvoudig doen in het branchepaspoort! De HR tool van het branchepaspoort helpt u op een gebruikersvriendelijke, snelle en overzichtelijke manier om vanuit één centrale plek uw opleidingsplan samen te stellen én te beheren. De verschillende functionaliteiten van de HR tool bieden alles dat u nodig heeft om opleidingen en certificaten te beheren en uw opleidingsplan nog efficiënter in te richten. Na de eerste installatie beheert u deze zelf.

Zo kunt u nu zelf bepalen welke trainingen of e-learnings uw medewerkers verplicht moeten volgen of welke u adviseert. Met de uitgebreide statistieken heeft u in één oogopslag een compleet overzicht van alle medewerkers. De resultaten van al uw medewerkers worden real-time bijgeschreven en opgeslagen. U kunt de certificaten van alle medewerkers op ieder gewenst moment online inzien of uitprinten. Ook kunt u het branchepaspoort, het complete overzicht met trainingen en e-learnings, van uw medewerkers inzien. U kunt medewerkergegevens eenvoudig aanpassen of nieuwe medewerkers toevoegen.

Heeft u interesse in de toevoeging van de HR tool aan uw branchepaspoort? Het OOTW secretariaat kan deze voor u beschikbaar stellen. Deze extra functionaliteit wordt u kosteloos aangeboden.

Wilt u een afspraak maken om de mogelijkheden voor uw bedrijf te bespreken? Neem dan contact op via 010-4111968 of stuur een e-mail naar info@ootw.nl.