Milieuzorg

Vanaf heden staat het handboek en de e-learning online! Iedereen werkzaam in de branche heeft hier kosteloos toegang toe via  www.mijnbranchepaspoort.nl .

Dat is makkelijk;
1) Alle milieuregels digitaal bij elkaar
2) Een leerzame, gratis, e-learning over deze milieuregels

flyer milieuzorg

OOTW heeft, in samenwerking met de VNPI (gezamenlijke oliemaatschappijen) en de overige brancheorganisaties; BETA, BOVAG en NOVE ervoor gezorgd dat er een digitaal milieuhandboek is. Alle wet- en regelgeving is daarin terug te vinden is en er is een volledig op het handboek afgestemde e-learning ontwikkeld.

E-learning Milieuzorg

De e-learning is volledig op het handboek afgestemd, qua vormgeving en inhoud, zodat deze de kennisoverdracht van het handboek bevordert. Alle onderwerpen worden op aansprekende en interactieve manier behandeld, tussentijds worden verschillende oefeningen aangeboden om het geleerde direct te testen en aan het eind volgt een afsluitende toets.

De e-learning duurt ongeveer 2 uur. Indien de deelnemer de eindtoets voldoende heeft afgesloten ontvangt deze een certificaat én 75 OOTW *leerpunten.

Zowel het handboek als de e-learning zijn opgedeeld in drie versies: 1 voor managers, 1 voor assistenten en 1 voor medewerkers. De inhoud is opgedeeld in 6 modules:
1.  Exploitatie
2.  Shop & Magazijn
3.  Voorterrein
4.  Wasplaats
5.  LPG
6.  Preventie

OOTW heeft als doelstelling om de professionaliteit in de branche te vergroten. Door het branchebreed aanbieden van het handboek en de e-learning Milieuzorg  aan iedereen die werkzaam is in de branche via www.mijnbranchepaspoort.nl. Daarnaast biedt OOTW de mogelijkheid om het handboek en de e-learning ook in een eigen LMS (learning Management System) op te nemen.

Handboek Milieuzorg

Het digitale handboek wordt in de online versie "up to date" gehouden zodat men altijd over de juiste informatie beschikt. Het handboek is digitaal en is beschikbaar in de bibliotheek van het branchepaspoort van OOTW. De PDF versie kunt u hier inzien:

Handboek Milieuzorg voor medewerkers

Handboek Milieuzorg voor managers en assistenten

Milieuzorg Dame Klein