Opleidingsadvies

Dat OOTW een reeks aan trainingen en e-learningen biedt voor de tankstation- en  wasbranche is u ongetwijfeld bekend. Wist u ook dat de opleidingsadviseurs van OOTW een jarenlange ervaring hebben op het gebied van personeelszaken, opleidingen en regelgevingen? Zij kennen de branche en weten wat er bij u speelt. Profiteer hiervan bij het uitwerken van uw opleidingsplannen! De adviseurs van OOTW helpen u graag met een gratis opleidingsadvies op maat.

Het is belangrijk voor werknemers om te blijven ontwikkelen. Om meer lol en uitdaging in het werk te krijgen, maar vooral om als bedrijf beter te presteren. Veel tankstation- en wasbedrijfondernemers hanteren geen vastomlijnd  opleidingsplan, maar trainen de medewerkers volgens het 'hapsnap' beleid. Zijn er veel overvallen, dan volgt u een training overvalpreventie. Is er een controle van de Arbeids Inspectie geweest dan volgt u een veiligheidstraining. Prima, maar dat kan efficiënter!

Regelmatig krijgen we bij OOTW vragen van ondernemers hoe ze de opleidingen binnen hun tankstation of wasbedrijf moeten 'organiseren'. Het in kaart brengen van de opleidingsbehoefte is de eerste stap. Wat speelt er binnen het bedrijf?, geldt dit voor iedereen of slechts voor een bepaalde groep medewerkers?, worden nieuwe medewerkers goed ingewerkt?, worden de verplichte trainingen gevolgd? Allemaal vragen die nodig zijn voor het bepalen van uw opleidingsplan.

De OOTW opleidingsadviseurs kunnen u hierbij adviseren en informatie geven over;

  • de juiste training of misschien wel een traject met meerdere trainingen.
  • de combinatiemogelijkheden van e-learningen en klassikale  trainingen.
  • een maatwerktraining voor uw bedrijf.
  • de verplichtingen vanuit de wet- en regelgeving.
  • de aantrekkelijke OOTW subsidie voor uw bedrijf.
  • het inzetten van de gratis training, de opleidingsvoucher.

Heeft u de opleidingsvoucher al benut? Hiermee kunt u voor iedere werknemer een dagdeel gratis training krijgen. U start met een gratis e-learning en vervolgens maakt u uw keuze uit de gratis verdiepingstrainingen. Bij minimaal 10 deelnemers kan de vouchertraining incompany voor uw bedrijf georganiseerd worden.
 
Op de website www.ootw.nl  staan alle trainingen toegelicht, ook vindt u hier informatie over de opleidingsvoucher en kunt u vanaf de website toegang krijgen tot de e-learningen. Wilt u meer advies of heeft u vragen over opleidingsmogelijkheden? U kunt per mail via info@ootw.nl of telefonisch via 010-4111986 contact opnemen met Barbara, Gerrine of Paola. Graag adviseren zij u en  bespreken de mogelijkheden voor uw bedrijf.