WEBINAR 16 mei --omgaan met agressie & overvalpreventie--

WEBINAR 16 mei --omgaan met agressie & overvalpreventie--

Een webinar is bij het OOTW een training op internet waarbij er alleen online deelnemers aanwezig zijn. Het is een live, interactieve, online uitzending Je krijgt uitleg over omgaan met agressie & overvalpreventie met filmpjes, presentaties en gesprekken. Wel duizend deelnemers kunnen live naar een webinar kijken en actief deelnemen. Je hoeft dus niet meer naar een andere locatie voor een training.

Je neemt deel aan het webinar vanachter een PC of tablet. De trainers en het publiek zijn live met elkaar verbonden via internet. Het is net alsof je bij elkaar in de zaal zit.

Kosten

Een webinar volgen bij het OOTW is GRATIS.

Aanmelden

Na een eenvoudige registratie, via www.mijnbranchepaspoort.nl, kun je het webinar volgen vanaf elke gewenste locatie. Aanmelden is simpel. Je klikt op de webinar en bevestigt de aanmelding met je e-mailadres. Je kunt de uitnodiging opslaan in je kalender, die herinnert je dan aan de start van het webinar.

Studieduur

ongeveer 50 minuten

Leerpunten

50 leerpunten

Certificaat

Je ontvangt het certificaat uitsluitend als het gehele webinar volledig is gevolgd, de poll vragen tijdens het webinar zijn beantwoord en de eindtoets in het branchepaspoort is afgerond.

Webinar Uitleg