Het OOTW

Opleidings- en Ontwikkelingsfonds voor Tankstations en Wasbedrijven

Investeren in kennis

Investeren in kennis is belangrijk, ook in kennis van uzelf en uw medewerkers. In 2010 is het OOTW, het Opleidings- en Ontwikkelingsfonds voor de Tankstations- en Wasbedrijvenbranche, ontstaan uit de samenvoeging van twee oude opleidingsfondsen OFT en OOMT van BETA en BOVAG en de vakbonden. OOTW organiseert trainingen voor medewerkers, leidinggevenden en ondernemers en werkt aan imagoverbetering voor de branche. Het OOTW is voor 5 jaar algemeen verbindend verklaard en daardoor hét opleidingsfonds voor iedereen werkzaam in de branche. De branche telt momenteel ruim 16.600 werknemers werkzaam bij 1388 werkgevers.

Het OOTW heeft een website waar u informatie vindt over onder andere de trainingsagenda voor open inschrijving trainingen, maatwerktrainingen, nieuws uit de branche, ervaring van deelnemers en u kunt inloggen in verschillende e-learning onderdelen. Uitbreiden van e-learning is een OOTW speerpunt, zo besparen we reistijd en dus reiskosten. Ook zijn e-trainingen makkelijk beschikbaar, in eigen tijd te maken en veel voordeliger in tarief.

Wilt u meer informatie over het ontwikkelen van uzelf, uw medewerkers en de opleidingsmogelijkheden, kijkt u dan op deze website of neem contact op met het OOTW-secretariaat via telefoonnummer 010 - 411 19 68 of e-mail info@ootw.nl. Wij helpen u graag verder!

Paola Franquinet, Barbara Meeuwsen en Serena Wendrich