Actief verkopen (Basis)

21
juni
0,00 p.p.
Actief verkopen (Basis) regio west

Klassikale training

Tijdens de klassikale training wordt het verkoopproces uitgebreid behandeld. Dagelijks komen er veel klanten in de shop, maar wat willen klanten eigenlijk? Elke klant wil betrouwbare informatie en een goed advies. Ze willen zich welkom voelen en dat je aandacht voor ze hebt. Er zijn verschillende klanten, deze typen worden behandeld, zodat je weet op welke manier je een bepaald type klant benaderd en hoe je kan inspelen op aankoopsignalen. Sommigen willen alleen hun tankbeurt afrekenen, anderen kopen ook nog een product voor hun auto, een broodje of een pakje sigaretten. Van afrekenen naar verkopen! Géén contact met de klant, géén verkoop. De bewustwording van actief verkopen is de rode draad en bovenal; hoe pak je dit nu echt aan in de praktijk? Het is een praktijkgerichte dag, waarin we de praktijk zo veel mogelijk zullen nabootsen.

Resultaat

Je herkent jouw eigen rol en verantwoordelijkheid in klantgerichtheid, je kunt effectief en persoonlijk met klanten communiceren en adequaat inspelen op wensen, eisen en reacties van klanten. Je kan op een actieve wijze producten promoten en de verkoop bevorderen. Je merkt een toename in de verkoop en bijverkoop!

E-learning Actief Verkopen

De training Actief Verkopen (Basis) volg je in combinatie met een e-learning. Wanneer je de e-learning hebt gevolgd ga je goed voorbereid naar het klassikale gedeelte. In de e-learning wordt het gehele verkoopproces behandeld. De bewustwording van actief verkopen loopt als een rode draad door deze e-learning. De volgende onderwerpen worden besproken:
• Waarom actiever verkopen
• Klantgericht handelen
• Bezwaren bij de klant wegnemen
• Draagvlak bij de medewerkers creëren

Toets

Wanneer je de klassikale training hebt gevolgd staat de toets klaar in het toetsencentrum van uw branchepaspoort. Deze toets bevat een tiental vragen, wanneer je deze voldoende hebt gemaakt dan ontvang je het certificaat digitaal en wordt het bijgeschreven in jouw branchepaspoort. Ook de leerpunten komen in jouw spaartegoed.

Incompany

De training Actief verkopen (Basis) incompany laten organiseren? Dat is al mogelijk vanaf 10 deelnemers. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. De trainingsinhoud kan eventueel aangepast worden aan actuele zaken die spelen in het bedrijf.

Trainingsdata

Dag Datum Regio
donderdag 21 juni 2018 regio west
woensdag 12 september 2018 regio west
dinsdag 9 oktober 2018 regio noord
woensdag 21 november 2018 regio midden
maandag 10 december 2018 regio zuid

Aanmelden
De e-learning volgen of aanmelden voor de klassikale training? Log in op mijnbranchepaspoort en schrijf je in.