Coachen op verkoop

20
september
125,00 p.p.
Coachen op verkoop regio noord

Klassikale training

Tijdens deze training leer je een team te coachen op verkoop, want hoe krijg je ze zover? Er wordt geoefend om op een juiste methode feedback te geven. De leidinggevenden krijgen handvatten en tips aangereikt om direct in de praktijk toe te passen. Vooraf maak je de e-learning Actief verkopen.

Resultaat

Tijdens deze training krijg je coaching- en verkooptips en met gebruik van de leiderschapsladder leer je het team te coachen op verkoop. Ondersteuning en begeleiding te bieden in het helpen leren en de persoonlijke effectiviteit te vergroten.

E-learning Actief Verkopen

De training Actief Verkopen (Basis) volg je in combinatie met een e-learning. Wanneer je de e-learning hebt gevolgd ga je goed voorbereid naar het klassikale gedeelte. In de e-learning wordt het gehele verkoopproces behandeld. De bewustwording van actief verkopen loopt als een rode draad door deze e-learning. De volgende onderwerpen worden besproken:
• Waarom actiever verkopen
• Klantgericht handelen
• Bezwaren bij de klant wegnemen
• Draagvlak bij de medewerkers creëren

Toets

Wanneer je de klassikale training hebt gevolgd staat de toets klaar in het toetsencentrum van uw branchepaspoort. Deze toets bevat een tiental vragen, wanneer je deze voldoende hebt gemaakt dan ontvang je het certificaat digitaal en wordt het bijgeschreven in jouw branchepaspoort. Ook de leerpunten komen in jouw spaartegoed.

Incompany

De training Coachen op verkoop incompany laten organiseren? Dat is al mogelijk vanaf 10 deelnemers. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. De trainingsinhoud kan eventueel aangepast worden aan actuele zaken die spelen in het bedrijf.

Trainingsdata

Dag Datum Regio
donderdag 20 september 2018 regio noord
woensdag 7 november 2018 regio midden

Aanmelden
De e-learning volgen of aanmelden voor de klassikale training? Log in op mijnbranchepaspoort en schrijf je in.