Gastvrij en Actief verkopen (voucher)

27
september
0,00 p.p.
Gastvrij en Actief verkopen (voucher) regio noord
Gastvrij en Actief verkopen (voucher)

Gasten hechten veel waarde aan de gastvrijheid in het tankstation en daarin speel jij een belangrijke rol. Jij staat immers elke dag in contact met de gast! In deze training besteden we aandacht aan gastvrijheid en actief verkopen. Tijdens deze training leer je hoe je op een gastvrije manier om kunt gaan met de gasten op jouw tankstation. Door gebruik te maken van jouw ervaring en mensenkennis en contact te maken met de klant wordt actief verkopen een stuk leuker en gemakkelijker. Dat levert voor iedereen iets op! We nemen je mee in het belang van actieve verkoop en leren je hoe je écht contact kunt maken en zo bewust de verkoop kunt sturen. Een tevreden gast is immers een terugkerende gast en daar kun jij aan bijdragen!

Resultaat: In deze training leer je: •De waarde van gastvrijheid en écht contact maken. •Wat actieve verkoop is en hoe je daarmee kunt aansluiten bij je gasten. •Met praktische voorbeelden en tips & trucs je eigen actieve verkoop te verhogen.

E-learnings vooraf te maken: * E-learning Gastvrijheid * E-learning Actief verkopen

Let op: wanneer u zich inschrijft voor een (gratis) vouchertraining verbindt u zich aan deze afspraak. Uw aanwezigheid wordt verwacht. Bij een no-show zullen we alsnog kosten doorberekenen.

Dag Datum Regio
donderdag 27 september 2018 regio noord
woensdag 17 oktober 2018 regio zuid
donderdag 1 november 2018 regio midden
maandag 19 november 2018 regio oost
dinsdag 11 december 2018 regio west

Aanmelden
De e-learning volgen of aanmelden voor de klassikale training? Log in op mijnbranchepaspoort en schrijf je in.