Leidinggeven met impact! (voucher)

4
oktober
0,00 p.p.
Leidinggeven met impact! (voucher) regio west

Leidinggeven met impact! (voucher)

De uitstraling en houding van jouw medewerkers zijn hét visitekaartje van jouw station. Daarom is het belangrijk dat ze gastvrij zijn en doen wat jullie hebben afgesproken. Maar hoe krijg je ze zover? Hoe kun jij als leidinggevende jouw impact vergroten? Daarbij is jouw eigen voorbeeldgedrag belangrijk en dagen we je uit om eerst naar jezelf te kijken. Daarnaast vraagt het gastvrij aansturen van medewerkers, naast coachingsvaardigheden, ook duidelijkheid in het aansturen, controleren en corrigeren. Met praktische tips en trucs leren we je om het beste uit je team te halen!

Resultaat:

In deze training leer je: •Kritisch naar jezelf kijken: wat kun je zelf veranderen? •Handvatten voor gastvrij (aansturen) van jouw medewerkers: hoe krijg je ze zover? •Praktische tips & trucs om jouw medewerkers en jezelf verder te ontwikkelen.

Let op: wanneer u zich inschrijft voor een (gratis) vouchertraining verbindt u zich aan deze afspraak. Uw aanwezigheid wordt verwacht. Bij een no-show zullen we alsnog kosten doorberekenen.

E-learning Leiderschap

Deze e-learning legt de nadruk op het situationeel leidinggeven. Je leert dat je jouw manier van leidinggeven kunt aanpassen aan de situatie en de individuele medewerker en leert daar jouw manier van communiceren, motiveren en delegeren op af te stemmen.De e-learning bestaat uit twee delen. Voordat je jouw kennis kunt toetsen in de game zul je eerst de 4 verschillende theorie Levels doorlopen. Deel 1: Theorie & Theorie eindtoets Deel 2: Zelftest, Casussen & Game

Toets

Wanneer je de klassikale training hebt gevolgd staat de toets klaar in het toetsencentrum van uw branchepaspoort. Deze toets bevat een tiental vragen, wanneer je deze voldoende hebt gemaakt dan ontvang je het certificaat digitaal en wordt het bijgeschreven in jouw branchepaspoort. Ook de leerpunten komen in jouw spaartegoed.

Incompany

De training Werken in de carwash incompany laten organiseren? Dat is al mogelijk vanaf 10 deelnemers. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. De trainingsinhoud kan eventueel aangepast worden aan actuele zaken die spelen in het bedrijf.

Trainingsdata

Dag Datum Regio
donderdag 4 oktober 2018 regio west
vrijdag 9 november 2018 regio noord
dinsdag 4 december 2018 regio midden

Aanmelden
De e-learning volgen of aanmelden voor de klassikale training? Log in op mijnbranchepaspoort en schrijf je in.