Masterclass leidinggeven 3-daags

13
september
450,00 p.p.
Masterclass leidinggeven 3-daags regio Utrecht (13 sep, 27 sep, 11 okt)

Klassikale training: Masterclass Leidinggeven 3-daags

Geef jij leiding aan een team en ben jij benieuwd hoe jij bent als leidinggevende? Ben jij benieuwd naar jouw eigen (communicatie)stijl en jouw manier van aansturen van jouw team? Wil je weten hoe jij jouw ideeën nog beter kunt overbrengen naar jouw team en hoe je ze mee kan nemen in jouw plannen? Wij nemen je graag mee in een intensieve driedaagse masterclass Leidinggeven.

Voor wie
Voor iedereen die een team aanstuurt en zijn/haar (communicatie)patronen beter wil begrijpen en effectiever leiding wil geven.

Programma
Voorafgaand aan de training krijg je een DISC vragenlijst toegestuurd. Op basis van de antwoorden wordt een rapport gemaakt, die de basis is van de training, daarnaast krijg je na elke trainingsdag een huiswerkopdracht. De training duurt 3 dagen en daarin komt onder andere het volgende aan bod:

Voordelen deelnemer
•Je vergroot je inzicht in je eigen (communicatie- en leiderschaps)stijl.
•Je bent beter in staat om aan te sturen door de juiste gesprekstechnieken toe te passen
•Je kunt beter omgaan met lastige situaties in jouw eigen omgeving.
•Je hebt tijdens de training veel kunnen oefenen met technieken uit de praktijk
•Je bent beter in staat om professioneel op hoog niveau relaties te onderhouden

Resultaten en borging
•Jezelf en anderen beter begrijpen (95% van de deelnemers geeft aan na deze training zichzelf en anderen beter te begrijpen)
•Hoge impact door leerplezier: de training is actief, confronterend en leuk.
•Intensieve en individuele begeleiding door onze DISC-gecertificeerde trainers.

Dag 1: Deze dag staat in het teken van 'inzicht in jezelf'; wie ben ik, wat zijn mijn drijfveren, hoe is mijn communicatie. Daarnaast staan we stil bij leiderschap en nemen we je mee in persoonlijke effectiviteit en persoonlijk leiderschap.

Dag 2: Deze dag staat in het teken van 'inzicht in je team'. We gaan in op de huiswerkopdracht die je na dag 1 mee hebt gekregen. Hoe zit jouw team in elkaar? Daarnaast gebruiken we deze dag voor een stuk theorie over situationeel leiderschap en coachen.

Dag 3: De laatste dag staat in het teken van 'theorie in de praktijk'. We gaan deze dag dan ook echt aan de slag met het oefenen van gesprekstechnieken, nadat we je mee hebben genomen in de theorie over gespreksvoering. We nemen je mee in hoe je functionerings- en beoordelingsgesprekken kunt voeren. Vooraf maakt u de e-learning Leiderschap

E-learning Leiderschap

Maak vooraf de e-learning Leiderschap zo gaat u voorbereid de training in.

Toets

Wanneer u de klassikale training heeft gevolgd staat de toets voor u klaar in het toetsencentrum van uw branchepaspoort. Deze toets bevat een tiental vragen, wanneer u deze voldoende heeft gemaakt dan ontvangt u het certificaat digitaal en wordt het bijgeschreven in uw branchepaspoort.Ook de leerpunten worden bijgeschreven in u branchepaspoort.

Incompany

Wilt u deze training incompany laten organiseren dan is dat al mogelijk vanaf 10 deelnemers. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. De trainingsinhoud kan eventueel aangepast worden aan uw bedrijf.

Dag Datum Regio
donderdag 13 september 2018 regio Utrecht (13 sep, 27 sep, 11 okt)
donderdag 8 november 2018 regio Utrecht (8 nov, 22 nov, 6 dec))

Aanmelden
De e-learning volgen of aanmelden voor de klassikale training? Log in op mijnbranchepaspoort en schrijf je in.