Omgaan met agressie en afwijkend gedrag (voucher)

Klassikale training Omgaan met agressie en afwijkend gedrag

Helaas worden tankstationmedewerkers steeds vaker geconfronteerd met agressie, intimidatie en (fysiek) geweld op het werk. Door deze bedreigende situaties kan je je onzeker en onveilig voelen en last krijgen van psychische en lichamelijke klachten. Om beter te leren omgaan en adequaat te reageren op agressieve en/of geëmotioneerde personen en gepast om te gaan met conflicten zal je tijdens deze training leren wat correcte reacties zijn in dit soort situaties en hoe emoties en agressie te voorkomen. In het geval je toch een incident meemaakt dan zal je gebruik kunnen maken van de door de trainers aangereikte handvatten en procedures om voor een veilige situatie voor jezelf, collega's en klanten te zorgen. Tijdens deze training worden de volgende zaken besproken:

  • herkennen en erkennen van afwijkend en agressief gedrag;
  • reacties op agressief gedrag;
  • basisvaardigheden voor een professionele aanpak;
  • het stellen van grenzen;
  • verbaal en non-verbaal gedrag bij agressie.
Vooraf maakt u de e-learning Overvalpreventie en omgaan met agressie.

E-learning Overvalpreventie en omgaan met agressie

Je leert tijdens de e-learning wat te doen tijdens en na een overval en hoe om te gaan met agressie. We geven je in deze e-learning preventieve maatregelen en tips om de kans op een overval te verkleinen.

Resultaat

Uw medewerkers zijn beter in staat alert te reageren op agressief gedrag en krijgen meer grip op emotioneel en agressief gedrag.

Toets

Wanneer u de klassikale training heeft gevolgd staat de toets voor u klaar in het toetsencentrum van uw branchepaspoort. Deze toets bevat een tiental vragen, wanneer u deze voldoende heeft gemaakt dan ontvangt u het certificaat digitaal en wordt het bijgeschreven in uw branchepaspoort.Ook leerpunten komen in uw spaartegoed.

Incompany

Wilt u de training incompany laten organiseren dan is dat al mogelijk vanaf 10 deelnemers. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. De trainingsinhoud kan eventueel aangepast worden aan uw bedrijf.

Aanmelden
De e-learning volgen of aanmelden voor de klassikale training? Log in op mijnbranchepaspoort en schrijf je in.