Overvalpreventie en omgaan met agressie voor medewerkers

2
november
0,00 p.p.
Overvalpreventie en omgaan met agressie voor medewerkers regio midden

Klassikale training

Wat kun je doen tegen overvallen en wat doe je als je geconfronteerd wordt met agressie, intimidatie of (fysiek) geweld op het werk? In deze training leer je zeer praktische en direct toepasbare maatregelen te nemen, die het risico op een overval verlagen. Daarnaast leer je om goed om te gaan en adequaat te reageren op agressieve of geëmotioneerde personen en op conflictsituaties. Wat zijn correcte reacties in dit soort situaties en hoe zijn emoties en agressie te voorkomen? Voor iedere tankstationmedewerker is deze training een uitstekende gelegenheid om zich bewust te worden van de aspecten die samenhangen met het veilig werken op een tankstation. Tijdens deze training reiken de trainers handvatten aan en bespreken procedures om te zorgen voor een veilige situatie voor jezelf, collega’s en klanten. Behaal vooraf eerst het certificaat voor de e-learning Overvalpreventie en omgaan met agressie, voordat je de klassikale training bijwoont.

Resultaat

Je bent beter in staat alert te reageren op ongewenst gedrag en krijgt er meer grip op. Daarnaast wordt je je bewust van preventiemaatregelen en besef je de noodzaak deze consequent te handhaven. Naast de nodige theorie wordt er tijdens de training uitgebreid aandacht besteed aan het naspelen van verschillende overval- en agressiesituaties. Tijdens de rollenspellen ervaar je het effect van een veilige en effectieve reactie op een overval of een agressieve klant.

Let op: wanneer u zich inschrijft voor een (gratis) vouchertraining verbindt u zich aan deze afspraak. Uw aanwezigheid wordt verwacht. Bij een no-show zullen we alsnog kosten doorberekenen.

Incompany

De training Overvalpreventie en omgaan met agressie incompany laten organiseren? Dat is al mogelijk vanaf 10 deelnemers. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. De trainingsinhoud kan eventueel aangepast worden aan actuele zaken die spelen in het bedrijf.

Dag Datum Regio
vrijdag 2 november 2018 regio midden
woensdag 21 november 2018 regio zuid
vrijdag 14 december 2018 regio west

Aanmelden
De e-learning volgen of aanmelden voor de klassikale training? Log in op mijnbranchepaspoort en schrijf je in.