Productadvies op het tankstation

7
september
125,00 p.p.
Productadvies op het tankstation regio midden

Klassikale training

"Ik heb per ongeluk een paar liter benzine in mijn dieseltje gegooid".
"Kunt u mij helpen, ik begrijp niks van wat er op die olieflessen staat en welke ik moet kiezen?" Komen deze vragen ook bij u op het station regelmatig voor? Dan is het volgen van de training productadvies een welkome aanvulling!

Deze training bevat een theoretisch deel over de werking van de motor gerelateerd aan het soort brandstof dat de auto nodig heeft. Zo wordt het mogelijk een deskundig advies te geven aan die klanten die verkeerd getankt hebben en weet je wanneer er professionele hulp ingeschakeld moet worden. Verder wordt er uitgelegd wat olie doet in de motor, wat viscositeit is en hoe de klant goed geadviseerd kan worden. In het praktijkgedeelte wordt er onder de motorkap gekeken, wordt er een lampje vervangen en oefenen we met het peilen en bijvullen van olie en andere vloeistoffen.

Resultaat

Na deze training ben je in staat om de meest voorkomende vragen van klanten, met betrekking tot brandstoffen en smeermiddelen, te beantwoorden en de klanten van een deskundig advies te dienen.

Toets

Wanneer u de klassikale training heeft gevolgd staat de toets voor u klaar in het toetsencentrum van uw branchepaspoort. Deze toets bevat een tiental vragen, wanneer u deze voldoende heeft gemaakt dan ontvangt u het certificaat digitaal en wordt het bijgeschreven in uw branchepaspoort.Ook de leerpunten komen in uw spaartegoed.

Incompany

Wilt u de training incompany laten organiseren dan is dat al mogelijk vanaf 10 deelnemers. Neem contact met ons op om de mogelijheden te bespreken. De trainingsinhoud kan eventueel aangepast worden aan uw bedrijf.

Dag Datum Regio
vrijdag 7 september 2018 regio midden
woensdag 14 november 2018 regio oost

Aanmelden
De e-learning volgen of aanmelden voor de klassikale training? Log in op mijnbranchepaspoort en schrijf je in.