Veiligheid op het tankstation

19
september
125,00 p.p.
Veiligheid op het tankstation regio zuid

Klassikale training

Op een tankstation wordt dagelijks gewerkt met stoffen die een gevaar kunnen zijn voor veiligheid, gezondheid en milieu. Een calamiteit of een ongeval komt gelukkig niet vaak voor. Toch is het van groot belang dat iedere medewerker op de hoogte is van veiligheidsprocedures en -maatregelen op en rondom het tankstation. Deze training valt binnen het voucherprogramma en is dus gratis te volgen. Vooraf volg je de e-learning Veiligheid op en rondom het tankstation.

Resultaat

Je leert preventief maatregelen te treffen en wordt doordrongen van de noodzaak deze consequent te handhaven. Je beveiligings- en veiligheidsbewustzijn wordt verbeterd en bent weer helemaal op de hoogte van alle PBM’s, signaleringsborden en dergelijke.

E-learning Veiligheid op en rondom het tankstation

Deze e-learning geeft inzicht in veiligheid, op en rondom het tankstation. Het behandelt op een interactieve wijze een breed scala aan onderwerpen, waarmee een tankstationmedewerker dagelijks te maken kan krijgen en zaken die men gewoonweg moet weten. De e-learning duurt ongeveer twee uur en kan tussentijds gestopt worden. De volgende hoofdstukken worden besproken: • Veilig werken • Gevaarlijke stoffen • Milieu en de wetgeving • Het tankstation (LPG en Carwash) • Calamiteiten

Toets

Wanneer je de klassikale training hebt gevolgd staat de toets klaar in het toetsencentrum van uw branchepaspoort. Deze toets bevat een tiental vragen, wanneer je deze voldoende hebt gemaakt dan ontvang je het certificaat digitaal en wordt het bijgeschreven in jouw branchepaspoort. Ook de leerpunten komen in jouw spaartegoed.

Incompany

De training Veiligheid op het tankstation incompany laten organiseren? Dat is al mogelijk vanaf 10 deelnemers. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. De trainingsinhoud kan eventueel aangepast worden aan actuele zaken die spelen in het bedrijf.

Trainingsdata

Dag Datum Regio
woensdag 19 september 2018 regio zuid
woensdag 3 oktober 2018 regio oost
donderdag 1 november 2018 regio west
vrijdag 23 november 2018 regio noord

Aanmelden
De e-learning volgen of aanmelden voor de klassikale training? Log in op mijnbranchepaspoort en schrijf je in.