Werken op het tankstation

7
september
125,00 p.p.
Werken op het tankstation regio oost

Klassikale training

Training Werken op het tankstation; “het nieuwe inwerken”. We (her)kennen het allemaal. Een nieuwe medewerker op zijn eerste dag. Als het meezit is er iemand toegewezen om hem te begeleiden. En dan? Misschien een paar dagen meelopen met een collega (die ook nog zijn eigen werkzaamheden heeft)?. Het gebeurt vaak dat een nieuwe medewerker de eerste dagen aan het zwemmen is. Nog niet voldoende kennis en vaardigheden om lekker aan de slag te gaan. Frustrerend voor zowel ondernemer en nieuwe medewerker, die zich direct nuttig wil maken, maar dat eigenlijk nog niet kan. Tijdens de klassikale training worden verschillende onderwerpen behandeld, zoals; veiligheid, verkoop, gastvrijheid en productkennis.

Resultaat

De training Werken op het tankstation is een veelzijdige training voor alle nieuwe medewerkers. De klassikale training Welkom op het tankstation en de e-learning Branchekennis maken het mogelijk dat nieuwe medewerkers direct inzetbaar zijn. Vanaf de eerste werkdag heeft u profijt van uw nieuwe medewerker. En hij zal zich ook direct nuttig voelen. Voor beide partijen een positief effect. De betrokkenheid bij de nieuwe organisatie groeit; en is een meer gemotiveerde nieuwe medewerker. Waarom wachten totdat de medewerker letterlijk binnen de poort staat, hij kan thuis al starten met het onder de knie krijgen van de onderwerpen die in de e-learning worden besproken.

E-learning Branchekennis

Deze e-learning is zeer geschikt voor nieuwe medewerkers in de tankstationbranche. Zij moeten allemaal hun weg vinden in hun nieuwe baan. Daarnaast kan de e-learning gebruikt worden als opfriscursus voor medewerkers die al langer werkzaam zijn in de branche. In deze e-learning worden alle onderwerpen behandeld waar een tankstationmedewerker minimaal kennis van moet hebben, om goed en veilig zijn werk te kunnen doen. De volgende onderwerpen komen aan bod:
-Algemene branchekennis
-Omgang met de klant
-Afrekenen
-Verkoopvaardigheden
-Brancheregels en richtlijnen
-Veiligheid
-Agressie en overval
-Productkennis

Toets

Wanneer je de klassikale training hebt gevolgd staat de toets klaar in het toetsencentrum van uw branchepaspoort. Deze toets bevat een tiental vragen, wanneer je deze voldoende hebt gemaakt dan ontvang je het certificaat digitaal en wordt het bijgeschreven in jouw branchepaspoort. Ook de leerpunten komen in jouw spaartegoed.

Incompany

De training Werken op het tankstation incompany laten organiseren? Dat is al mogelijk vanaf 10 deelnemers. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. De trainingsinhoud kan eventueel aangepast worden aan actuele zaken die spelen in het bedrijf.

Trainingsdata

Dag Datum Regio
vrijdag 7 september 2018 regio oost
vrijdag 12 oktober 2018 regio midden
donderdag 22 november 2018 regio midden

Aanmelden
De e-learning volgen of aanmelden voor de klassikale training? Log in op mijnbranchepaspoort en schrijf je in.