Werken in de carwash (voucher)

8
november
0,00 p.p.
Werken in de carwash (voucher) regio west

Klassikale training

Deze training is geschikt voor alle medewerkers in de wasbranche. Een complete training waarin de volgende onderwerpen worden behandeld; verkopen, klantcontact, omgaan met klachten en veiligheid. In een dagdeel krijgt de deelnemer een veelzijdige training vol praktijkvoorbeelden en rollenspellen. Maak vooraf de e-learning Carwash.

Resultaat

Het effect is groot bij een juiste benadering. Tijdens deze training krijg je tips over gedrag en communicatie en weet je wat een klant van jou verwacht.

Let op: wanneer u zich inschrijft voor een (gratis) vouchertraining verbindt u zich aan deze afspraak. Uw aanwezigheid wordt verwacht. Bij een no-show zullen we alsnog kosten doorberekenen.

E-learning Carwash

Met de e-learning leer je meer over de feiten en cijfers van de wasbranche, verschillende soorten wasgelegenheden, omgang met klanten, klachtenafhandeling, watergebruik/veiligheid/milieu.

Toets

Wanneer je de klassikale training hebt gevolgd staat de toets klaar in het toetsencentrum van uw branchepaspoort. Deze toets bevat een tiental vragen, wanneer je deze voldoende hebt gemaakt dan ontvang je het certificaat digitaal en wordt het bijgeschreven in jouw branchepaspoort. Ook de leerpunten komen in jouw spaartegoed.

Incompany

De training Werken in de carwash incompany laten organiseren? Dat is al mogelijk vanaf 10 deelnemers. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. De trainingsinhoud kan eventueel aangepast worden aan actuele zaken die spelen in het bedrijf.

Trainingsdata

Dag Datum Regio
woensdag 8 november 2017 regio west
woensdag 6 december 2017 regio oost

Aanmelden
De e-learning volgen of aanmelden voor de klassikale training? Log in op mijnbranchepaspoort en schrijf je in.