Leerpunten

Het branchepaspoort is gekoppeld aan een spaarprogramma. Als deelnemer van OOTW trainingen spaar je voor leerpunten*. Wanneer je een training of een e-learning behaald hebt worden de leerpunten automatisch toegevoegd aan het branchepaspoort. Deze kunnen door jou verzilverd worden voor een cadeaubon of je kan ervoor kiezen om door te sparen. Een cadeaubon kan niet gekozen worden als het minimum aantal spaarpunten nog niet behaald is.

Deze leerpunten worden na het afronden van een toets direct toegevoegd aan je leerpuntenoverzicht. In het Branchepaspoort heb je een totaaloverzicht van al je behaalde leerpunten. Het aantal leerpunten dat je kunt behalen is afhankelijk van de training of e-learning. De leerpunten kunnen verzilverd worden voor een cadeaubon of je kan ervoor kiezen om door te sparen. Bij 500 of 1000 leerpunten kun je deze verzilveren voor een bol.com cadeaubon van respectievelijk 20 of 50 euro.

 

Wat zijn mijn leerpunten waard?

  • 500 punten: € 20
  • 1000 punten: € 50

 

Verzilveren leerpunten

Besluit je bij voldoende leerpunten deze te verzilveren voor een cadeaubon van bol.com dan klik je op de knop. Jouw verzoek komt binnen bij het OOTW, zij bekijken de aanvraag en keuren deze goed. Je ontvangt een email met de digitale cadeauboncode.

 

*Dit geldt alleen voor Nederlandse medewerkers waarvoor premie wordt afgedragen aan OOTW.