BHV training

Bedrijfshulpverlening

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Ook in uw tankstation of wasbedrijf! Een bedrijfshulpverlener (BHV’er) is opgeleid om in geval van nood de werknemers en klanten in veiligheid brengen. Dat wisselt van een verband aanleggen bij een ongelukje tot het reanimeren van mensen die onwel worden en het ontruimen van een tankstation of wasbedrijf. Bijvoorbeeld in het geval van brand. Hoe veilig is uw werkvloer?

Tijdens een BHV training leer je het verlenen van eerste hulp bij ongevallen, levensreddende handelingen en reanimeren; het beperken en bestrijden van een beginnende brand en het beperken van de gevolgen bij een ongeval of noodsituatie; het alarmeren en evacueren van de aanwezigen. Na afronding ontvang je een BHV-certificaat.

Korting: OOTW heeft, voor de BHV trainingen, een prijsafspraak gemaakt met twee landelijke aanbieders. Je kunt rechtstreeks contact met hen opnemen voor aanmeldingen, vermeld daarbij dat je premie afdraagt aan OOTW dan wordt de korting verrekend.

Aanbieders:

Afbeeldingsresultaat voor bhv tankstation
BHV.nl
Contact: 024-3730977
www.bhv.nl
Basis BHV training = 2 dagen à € 225,00
BHV herhalingstraining = 1 dag à € 115,00
Vraag hier naar de OOTW korting!

De E-learning BHV kan als voorbereiding gevolgd worden op www.mijnbranchepaspoort.nl. Op de dag van de cursus dient een uitdraai van het behaalde E-learning certificaat aan onze instructeur getoond te worden. Voorwaarden zijn dat het certificaat 3 maanden oud is en dat het resultaat met 70% is behaald.

Afbeeldingsresultaat voor bhv tankstation

Kompas Veiligheidsgroep
Contact: 024-3717565
www.kompasveiligheidsgroep.nl

Welke cursusmogelijkheden heeft u?

BHV basiscursus + AED (1 dag) normaal € 132,50 OOTW-prijs € 125,80
BHV OOTW E-learning + praktijk (1/2 dag) normaal € 99,00 OOTW-prijs 5% korting €94,05*
BHV herhaling + AED (1/2 dag) normaal € 69,00 OOTW-prijs 5% korting €65,55

Als cursist heeft u ook de mogelijkheid om de Basiscursus door middel van de E-learning te volgen. Dit houdt in dat u de theorie via een e-learningmodule volgt, wanneer u deze heeft afgerond kunt u het praktijkgedeelte (halve dag) volgen. Heeft u het theoriegedeelte en praktijkgedeelte succesvol afgerond dan zal hiervoor het BHV- certificaat worden uitgegeven.

Via OOTW kun je GRATIS de E-learning BHV volgen op www.mijnbranchepaspoort.nl en vervolgens de Herhaling BHV volgen. Op de dag van de Herhalingscursus dient een uitdraai van het behaalde E-learning certificaat aan onze instructeur getoond te worden.

Kompas Veiligheidsgroep past per 1 september 2019 haar prijzen aan. Kijk voor de meest actuele informatie op hun website.