Het bestuur

Werknemersorganisaties FNV, CNV, LBV en De Unie en werkgeversorganisaties BETA en BOVAG vormen tezamen het bestuur van OOTW.  Maak hieronder kennis met de bestuursleden.

Sherisse Wongsoredjo

LBV - bestuurslid OOTW

Sherisse Wongsoredjo werkt sedert 2009 bij LBV. Sinds begin dit jaar in de functie van onderhandelaar. Haar HR-achtergrond is daarbij een prima basis om dit werk te kunnen doen. Sherisse heeft daarnaast namens LBV zitting in een flink aantal paritaire fondsen.  

Sherisse is enthousiast en heeft enorm veel zin om zich samen met andere bestuursleden positief in te zetten voor OOTW om zodoende een inhoudelijke bijdrage te leveren aan (het ontwikkelen van) scholing in de sector Tankstations en Wasbedrijven.

Caroline Bekkering

BOVAG - bestuurslid OOTW

Jolanda Paehlig

De Unie - bestuurslid OOTW

Jolanda Paehlig werkt als senior adviseur bij De Unie. Zij vertegenwoordigt De Unie in verschillende besturen van O&O-fondsen binnen de Metaalsector. Daarnaast is zij Adviseur t.b.v. het bestuur van A+O. Op het gebied van veilig en gezond werken en duurzame inzetbaarheid binnen de metaalsector en is zij namens De Unie lid van diverse Project- en Werkgroepen.

Jan Paul Kerkhof

BOVAG - bestuurslid OOTW

Jan Paul Kerkhof is zelfstandig tankstation en carswash ondernemer in Den Haag, waar hij één tankstation en drie wasstraten runt. Jan Paul is als bestuursvoorzitter verbonden aan BOVAG.

Judith ten Broeke

CNV - bestuurslid OOTW

Tim Schoenmakers

BETA - bestuurslid OOTW

Tim Schoenmakers is sinds 2009 werkzaam voor BETA. Hij is als jurist onder meer verantwoordelijk voor het sluiten van de cao, veiligheid en opleidingen.

Annemarie van Wijk

BETA - bestuurslid OOTW

Annemarie van Wijk is zelfstandig  tankstation en carwash onderneemster in Noordwijk. Ze is bestuurslid bij Beta en oprichter/bestuurder van de vrijepomp. Namens Belangenvereniging Tankstations, BETA zit Annemarie aan de cao onderhandelingstafel.

Zwanny Naber

FNV - bestuursvoorzitter OOTW