Het bestuur

Werknemersorganisaties FNV, CNV, LBV en De Unie en werkgeversorganisaties BETA en BOVAG vormen tezamen het bestuur van OOTW.  Maak hieronder kennis met de bestuursleden.

Sherisse Wongsoredjo

LBV - bestuurslid OOTW

Sherisse Wongsoredjo werkt sedert 2009 bij LBV. Sinds begin dit jaar in de functie van onderhandelaar. Haar HR-achtergrond is daarbij een prima basis om dit werk te kunnen doen. Sherisse heeft daarnaast namens LBV zitting in een flink aantal paritaire fondsen.  

Sherisse is enthousiast en heeft enorm veel zin om zich samen met andere bestuursleden positief in te zetten voor OOTW om zodoende een inhoudelijke bijdrage te leveren aan (het ontwikkelen van) scholing in de sector Tankstations en Wasbedrijven.

Caroline Bekkering

BOVAG - bestuurslid OOTW

Jolanda Paehlig

De Unie - bestuurslid OOTW

Jolanda Paehlig werkt als senior adviseur bij De Unie. Zij vertegenwoordigt De Unie in verschillende besturen van O&O-fondsen binnen de Metaalsector. Daarnaast is zij Adviseur t.b.v. het bestuur van A+O. Op het gebied van veilig en gezond werken en duurzame inzetbaarheid binnen de metaalsector en is zij namens De Unie lid van diverse Project- en Werkgroepen.

Jan Paul Kerkhof

BOVAG - bestuurslid OOTW

Jan Paul Kerkhof is zelfstandig tankstation en carwash ondernemer in Den Haag, waar hij één tankstation en drie wasstraten runt. Jan Paul is als bestuursvoorzitter verbonden aan BOVAG.

Judith ten Broeke

CNV - bestuurslid OOTW

Judith ten Broeke werkt als bestuurder bij CNV vakmensen en vertegenwoordigt CNV Vakmensen als bestuurslid en adviseur in O&O fondsen in  metaalsector en  procesindustrie. Daarnaast voert zij werkzaamheden uit in de schoonmaak- en verkeersscholensector en bij een aantal bedrijfscao’s in de chemische en voedingsindustrie. Ze zet zich om de thema’s een leven lang ontwikkelen en duurzame inzetbaarheid goed op de kaart krijgen in de sector en daarmee werknemers en werkgevers weer een stap verder kunnen brengen.

Ewout Klok

BETA - bestuurslid OOTW

Ewout Klok is ondernemer van een Shell tankstation in Hoogeveen en is bestuursvoorzitter bij BETA.

Annemarie van Wijk

BETA - bestuurslid OOTW

Annemarie van Wijk is zelfstandig  tankstation en carwash onderneemster in Noordwijk. Ze is bestuurslid bij Beta en oprichter/bestuurder van de vrijepomp. Namens Belangenvereniging Tankstations, BETA zit Annemarie aan de cao onderhandelingstafel.

Zwanny Naber

FNV - bestuursvoorzitter OOTW