Werkwijze

Het OOTW biedt trainingen op basis van open inschrijving, incompany trainingen, e-learning, webinars en games. Hieronder vindt u een toelichting van deze verschillende mogelijkheden.

 

Open inschrijving

Heeft u maar één of twee medewerker die u de training wilt laten volgen? U kunt uw medewerkers dan inschrijven voor een open inschrijving. Dat betekent dat uw medewerkers met andere medewerkers van andere tankstations of wasbedrijven de training volgt. Dit heeft als voordeel dat men vanuit een brede context met elkaar kan oefenen, vergelijken en ervaringen uitwisselen. Onder begeleiding van ervaren trainers die gericht feedback geven aan de cursisten. Voor een optimaal resultaat hanteren wij een groepsgrootte van maximaal 12 deelnemers.

Het aanbod van de open inschrijving kunt u vinden op www.mijnbranchepaspoort.nl

 

Incompany

Daarnaast verzorgt het OOTW incompany (bedrijfsinterne) trainingen. De inhoud van het programma en het aantal dagdelen worden bij een incompany training in nauw overleg met de opdrachtgever vastgesteld. Nadat uw wensen in kaart zijn gebracht ontvangt u een offerte waarin wordt aangegeven hoe op uw wensen wordt ingespeeld en wat de kosten van de (maatwerk) training zijn.

 

E-learning

E-learning betekent leren op de locatie en het tijdstip die u het beste uitkomt. Zónder onnodig verlies van reis-en werktijd. Vanachter de computer wordt gewerkt aan opdrachten en theorie. Het geleerde kan direct in de praktijk worden geoefend. De voordelen van E-learning zijn:

Snel en gemakkelijk

  • Je kan in je eigen tijd studeren en bepaald je eigen leertempo
  • Vanaf je eigen locatie een opleiding volgen via het internet
  • Je kan de cursus herhalen

 
Effectief

  • Meetbare resultaten
  • Up-to-date, flexibel en modern consistent
  • Interactief, cursisten zijn actief betrokken bij eigen leerproces

 

Webinar

Een webinar is een online uitzending om informatie te delen met direct contact met de doelgroep. Een webinar is een online seminar, presentatie, cursus of workshop die live wordt uitgezonden via een webinar platform. Het is volledig webbased en daarmee toegankelijk vanaf smartphone, tablet, laptop en pc. Het installeren van software is niet nodig (geen download, geen app, geen plugin). Je volgt de presentatie online, live. En is interactief, je kunt vragen stellen en vragen beantwoorden. Ben je verhinderd? Dan is het mogelijk het webinar achteraf op ieder moment on demand terug te kijken.

Games

Voor meer informatie over de leerproducten van OOTW kunt u hier klikken. Wilt u meer informatie over een training, opleidingsadvies, tarieven van trainingen of een offerte opvragen? Neem dan telefonisch of per mail contact op met het OOTW secretariaat.